Wedstrijden

Inschrijven AVC-leden uitwedstrijden

Binnen de atletieksport zijn er allerlei soorten wedstrijden, zoals baanwedstrijden, wegwedstrijden en crosslopen. Ook AV Castricum organiseert regelmatig dergelijke evenementen. Zo worden er op ons sportpark De Duinloper tijdens het zomerseizoen een aantal baanwedstrijden gehouden. Tijdens de wintermaanden staat altijd de bekende serie Strand- & duinlopen op het programma. Ook de organisatie, op de terreinen van Camping Bakkum, van een wedstrijd in het kader van de crosscompetitie voor pupillen en junioren staat vrijwel jaarlijks op het programma.

Wanneer leden van AV Castricum willen deelnemen aan baanwedstrijden, kunnen zij zich aanmelden via het ‘Inschrijfformulier wedstrijden’ op deze site. Aanmelding voor competitiewedstrijden verloopt echter via de trainers. Voor deelname aan baanwedstrijden is in alle gevallen een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie noodzakelijk.

Deelname aan competitiewedstrijden is voor leden van AV Castricum kosteloos. Voor het meedoen aan andere wedstrijden is inschrijfgeld verschuldigd.

Reacties zijn gesloten.