Vacatures – ‘Hoofdtrainer pupillen en trainer Junioren CD gezocht!’

AV Castricum is op zoek naar: 

 • 1 hoofdtrainer pupillen (Basis Baanatletiektrainer niveau 3)
 • 1 trainer voor junioren CD (Basis Baanatletiektrainer niveau 2)

Atletiek Vereniging AV Castricum heeft een bloeiende jeugdafdeling met een groeiend aantal pupillen en junioren. Onze huidige hoofdtrainer voor de jeugd (Kees Vrolijk) gaat helaas per medio september 2017 stoppen i.v.m. zijn drukke baan. Kees Vrolijk is ruim 7 jaar met veel plezier actief geweest als hoofdtrainer bij de pupillen. Wij zijn daarom op zoek naar een vervanger.
De groep enthousiaste junioren groeit. Daarom zijn wij ook bij de junioren op zoek naar versterking van de trainerspoule.

Functieomschrijving hoofdtrainer pupillen m/v
Als hoofdtrainer voor de pupillen ben jij eindverantwoordelijke voor de groep. Je houdt het overzicht op de groep, assistent-trainers en hulpouders. Bewegen de kinderen zich veilig, staan de materialen klaar en weten de assistent-trainers en hulpouders waar ze moeten staan?

Verder ben je 15-30 minuten voor de training aanwezig om het lesplan door te nemen en de materialen klaar te leggen. De trainingen zijn op dinsdag (17:00-19:15u) en zaterdag (9:00-11:15u). Bij voorkeur ben je beschikbaar op beide dagen maar op één van deze dagen is in principe ook bespreekbaar.

Tenslotte ben jij aanwezig op de wedstrijden om de pupillen aan te moedigen, te coachen en de assistent-trainers te begeleiden.

Wat biedt de vereniging?
AV Castricum biedt naast een gezellige sfeer en leuke collega-trainers, de benodigde cursussen aan en cursusmateriaal. Je krijgt van ons clubkleding, zoals een shirt van AV Castricum en een stevige warme trainersjas. Voor het geven van trainingen is een vergoeding beschikbaar, tijdens de werkzaamheden bent je WA verzekerd. Je wordt gevraagd een verklaring omtrent gedrag te overleggen (VOG). Deze kan worden aangevraagd op kosten van AV Castricum.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een sportief, sociaal persoon met affiniteit voor lesgeven en de atletiek. Als ideale hoofdtrainer ben/heb jij:

 • Ervaring in atletiek, technieken en spelletjes voor de pupillen.
 • Een diploma Basis Baanatletiektrainer niveau 3.
 • Ervaring in de didactiek en aansturen (van assistent-trainers).
 • Bereid te trainen met Athletics Champs en oorspronkelijke stijlen (opleiding hiervoor is mogelijk).
 • Aanwezig op dinsdag en zaterdag, of op één van beide dagen.
 • Aanwezig op de vergaderingen (ongeveer 3 keer per jaar).
 • Aanwezig tijdens de wedstrijden (3 competities per seizoen, en enkele open wedstrijden).

Herken jij jezelf hierin en ben jij klaar voor een succesvol seizoen als hoofdtrainer? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar dhr. Joop Beentjes via voorzitter@avcastricum.nl  of bel 06-53255661.


Functieomschrijving juniorentrainer m/v
Als juniorentrainer train je de junioren CD samen met de andere trainers. Je bent 15 minuten van tevoren aanwezig op de trainingen op woensdagavond en bij voorkeur ook de maandagavond. Op maandag trainen we van 19:00-20:30 uur en op woensdag van 18:30-20:45.

Als juniorentrainer heb jij kennis van loopscholing en technieken van de werp, loop en spring onderdelen. Je kunt zelfstandig een warming up verzorgen en een groep begeleiden tijdens een techniek onderdeel. Daarnaast ben je aanwezig op de wedstrijden van de junioren CD.

Wat biedt de vereniging?
AV Castricum biedt een gezellige sfeer en enthousiaste collega-trainers. We staan open voor nieuwe ideeën en inbrengen in de trainingen. Daarnaast bieden wij de benodigde cursussen en krijg je van ons clubkleding, zoals een shirt van AV Castricum en een stevige warme trainersjas. Voor het geven van trainingen is een vergoeding beschikbaar, tijdens de werkzaamheden bent je WA verzekerd. Je wordt gevraagd een verklaring omtrent gedrag te overleggen (VOG). Deze kan worden aangevraagd op kosten van AV Castricum.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een sportief, sociaal persoon met affiniteit voor lesgeven en de atletiek. Je hebt ervaring met het trainen of lesgeven van jongeren en vindt dit ook een leuke doelgroep. Verder ben/heb je

 • Ervaren in atletiek, technieken en spelletjes voor de junioren.
 • Een diploma Basis Baanatletiektrainer niveau 2.
 • Aanwezig op woensdag (en maandag).
 • Aanwezig op de vergaderingen (ongeveer 3 keer per jaar).
 • Aanwezig op de wedstrijden (3 competitiewedstrijden per seizeon en enkele open wedstrijden).

Herken jij jezelf hierin en wil jij ons team versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar dhr. Joop Beentjes via  voorzitter@avcastricum.nl  of bel 06-53255661.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.