Loopgroep senioren Ari Smit

Algemeen
De ‘Loopgroep Ari Smit’ bestaat uit een zeer gevarieerde groep  lopers. Door het trainingsconcept trainen meerdere niveaus probleemloos samen. Wanneer je aansluit kun je al wel ongeveer 10 km lopen. Je doet daar ongeveer een uur over ( sneller mag natuurlijk ook).

Trainers
Trainer: Ari Smit
Assistent looptrainers: Frank van Esch, Michiel Bosland, Cor Termes, Magda Weeda, Peter Hollenberg, Janny Hollenberg, Joost van der Linden, Nanda Zonjee, Judith Tamis, Marc Carton en Irene Kos.

Doelgroep
Lange afstandlopers (wedstrijd en recreanten). Wij lopen afstanden tussen de 5 en 21 km. Dit is per atleet verschillend. Er zijn zelfs groepsleden die zelfstandige trainen voor een marathon.

Trainingsdagen
Maandag: duurloop. Zomer in het duin. Winter op de weg, met elke week een nieuwe leuke route.
Woensdag: korte interval. Zomer in het duin. Winter op de baan.
Zaterdag: lange interval/combinatie training in het duin.

Doelstelling Veel lopers uit deze groep zijn lange afstand lopers die trainen voor lange duurlopen en wedstrijden, waarbij de ‘Halve van Egmond’ speciale aandacht krijgt. Daarnaast staan enkele andere lopen op het programma zoals Schoorl, de Damloop en de Zandvoort Circuit Run. Hierbij gaat het niet alleen om het uitlopen, maar ook om het neerzetten van een mooie persoonlijke prestatie.

Trainingsgroep Ongeveer 45 personen, gelijk verdeeld over mannen en vrouwen. Het zijn allen volwassenen in de leeftijd van 25 – 66 jaar, met de nadruk op de leeftijd 40 – 50 jaar.

Activiteiten
Naast het lopen zijn er activiteiten als een After Party na de halve van Egmond, een loopweekend in België en een BBQ.

Reacties zijn gesloten.