Lidmaatschap

AV Castricum heeft zo’n 450 leden in de leeftijd van 5 tot en met 90 jaar. Er zijn bij de vereniging volop mogelijkheden voor zowel de gedreven wedstrijdatleet als voor de echte recreant. De trainingen, vooral voor de (recreatieve) loopgroepen, worden op allerlei niveaus aangeboden.

Kies je ervoor om aan officiële wedstrijden van de Atletiekunie mee te doen, dan moet je beschikken over een zogeheten wedstrijdlicentie. Wanneer je besluit om lid van AV Castricum te worden, dan kun je deze wedstrijdlicentie via het aanmeldingsformulier aanvragen.

Voor pupillen en junioren CD wordt altijd een wedstrijdlicentie aangevraagd. Ga voor meer informatie over jeugdatletiek bij AV Castricum naar de desbetreffende rubriek.

Zullen we samen verder lopen? ‘Samen Verder’ – powered by Atletiekunie
Heb je plannen om vaker aan loopevenementen mee te doen of wil je gewoon gezellig een stukje verder lopen? Heel goed! Samen met een gezellige groep en een goede coach gaat dit beter dan alleen. Samen hardlopen is leuker en motiveert meer! Kom je een paar keer gratis en vrijblijvend bij AV Castricum meetrainen?

Meld je aan op www.hardlopen.nl/samenverder. Of neem voor meer informatie contact op met Wim Noom, de Running Promotor van AVC, via samenverder@avcastricum.nl of 06-37085808 (alleen tekstberichen).

Proeflessen jeugd
Kinderen mogen vijf keer vrijblijvend en gratis meetrainen om te kijken of atletiek iets voor hen is. Als je proeflessen wilt volgen, of je wilt meer informatie, neem dan contact op met:

Contactpersoon nieuwe jeugdleden (junioren):
Igor Smits                  06-21283814                junioren@avcastricum.nl

Contactpersoon nieuwe jeugdleden (pupillen):
Annette IJzer         06-54738669                 pupillen@avcastricum.nl

Reacties zijn gesloten.