Jeugd Atletiek Kamp – ‘boogschieten, hordenlopen en bubbelvoetbal’

Afgelopen maandagavond zijn de junioren van vier atletiekverenigingen van start gegaan om 5 dagen lang samen te trainen, lachen en te feesten. Het belooft een week te worden vol nieuwe ervaringen en het maken van nieuwe vrienden met dezelfde passie: Atletiek.

Om 19.00 uur is op het terrein van AV DEM het Jeugd Atletiek Kamp van start gegaan. Dit leverde bij het tent opzetten, groepsindelingen maken, en kennismaken al veel plezier op. Het thema is Expeditie Zomerkamp, tentgroepen zullen tegen elkaar zullen in een afwisselend middag- en avondprogramma met verschillende (samenwerkings-)opdrachten. Daarnaast blijft er natuurlijk tijd over voor het samen feesten, lachen, verschillende (water)spelletjes enzovoort! De junioren van deze eerste editie van dit nieuwe kampconcept zijn afkomstig van AV DEM, AV Castricum, AV Zaanland en AV Suomi.

De leden van AVC zijn goed vertegenwoordigd. Junioren Pipp Pauzenga, Mathilda Way, Bernou van Dam, Lisa Arts, Nova Scheelings, Britt Munting, Dora van Kruistum en Hessel de Vries maken deel uit van het AVC team.

Inmiddels hebben wij leuke berichten ontvangen. Zo zijn er al 2 medailles binnengehaald, namelijk 2x de Pannenkoek medaille. Er worden diverse atletiekclinics gegeven door trainers en topatleten, zo zijn hordenlopen, sprinten, kogelstoten, estafette en speerwerpen al aan bod geweest. Maar ook een te gekke boogschiet-clinic! Er wordt gevarieerd tussen de atletiek en (sport)fun; zo is dinsdagmiddag een potje bubbelvoetbal gespeeld (een reuze opgeblazen plastic voetbalspel) en levend Cluedo (moordspel).  

We zijn erg benieuwd naar alle leuke ervaringen en verhalen van onze junioren aan het eind van deze week!

Geschreven door Esther Scheelings; geplaatst door Annette IJzer op 30 augustus 2017

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.