Clubkampioenschappen – ‘4 x 800 m estafette met je loopmaatjes!’

Terug van weggeweest bij AVC: de oergezellige Clubkampioenschappen. Als vanouds is deze dag een feestje voor met name onze pupillen en CD junioren. Want wie wordt er in zijn of haar categorie de Clubkampioen van 2017? Ook voor de oudste AB junioren, senioren en masters wordt er een uitdagende meerkamp van atletiekonderdelen aangeboden.

Behalve atleten op de technische atletiekonderdelen, heeft AVC diverse groepen recreatieve lopers en wedstrijdlopers. De organisatie nodigt al onze lopers uit om teams van vier loopmaatjes te vormen, voor een 4 x 800 meter estafette op de atletiekbaan! Iedereen kan meedoen met dit leuke evenement, en teams mogen bestaan uit mannen,vrouwen of gemixt. Er is maar één voorwaarde: je bent lid van AVC.
De 4 x 800 estafette belooft een gezellige afsluiting van de dag te worden. De verwachte starttijd van de 4 x 800 meter estafette is om 14.55 uur. Iedereen is een winnaar, want met je startnummer maak je kans op leuke prijzen in de tombola (beschikbaar gesteld door diverse sponsors)! En het snelste team van deze estafette-wedstrijd wint natuurlijk de eeuwige roem.

Tijdschema
Bekijk hier de tijden.

Deelname is gratis!
Datum: 24 september 2017
Inschrijven voor de estafette: per team van 4 loopmaatjes via dit formulier, uiterlijk op 20 september.
Inschrijven voor de technische en looponderdelen:
dat kan binnenkort via www.atletiek.nu.

Tombola prijzen voor onze Clubkampioenschappen zijn onder andere gesponsord door:

 

 

 

 

Geschreven en geplaatst door Annette IJzer; 17 juli 2017

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.