Pietentraining, wat een feest!

DSC_0547 (1024x684)22 november 2014; Even na negenen kwam er een rode tractor het AVC terrein opgereden met twee Pieten erop. Maar liefst 47 pupillen renden heel enthousiast naar ze toe om ze te verwelkomen! De Pieten wilden heel graag met de kinderen mee trainen, de kou kon ze niet hinderen. Zo deden ze mee aan de Pietentraining en renden ze mee naar het takkenbos. Daar werden kaartjes uitgedeeld en het Sinterklaas-stratego spel gespeeld.

P1040345Eén Piet viel nog op zijn gat maar ja hij renden ook zo hard! Bij terugkomst stond er limonade, chocomel en wat lekkers klaar. Trainer Kees kreeg nog een gedicht en cadeau, hoe zo? Nou tijdens de verbouwing is de oude Mascotte (teddybeer) kwijtgeraakt, en die bracht geluk tijdens de wedstrijden. Sint heeft daar gelukkig aan gedacht en een nieuwe voor AVC meegebracht!DSC_0592 (1024x685)

De pupillen kregen natuurlijk ook nog allemaal een sportief cadeau om mee te spelen. Het was een hele gezellige ochtend! Bedankt Sinterklaas en Pieten! Tot volgend jaar!

DSC_0580 (1024x685)Voor alle foto’s klik hier

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Van het bestuur – En de teller staat op 444…

Joop Beentjes18 november 2014; Elke maand vertelt iemand uit het bestuur wat hem of haar bezighoudt. Voorzitter Joop Beentjes maakt de balans op, na de algemene ledenvergadering van maandag 17 november. In een gemoedelijke sfeer met ongeveer 25 leden aan tafel zijn de jaarcijfers 2013 besproken en goedgekeurd. Verder heeft het bestuur een korte review van 2014, en een toelichting op de plannen voor volgend jaar gegeven.

Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Pupillennieuws

17 november 2014;
– Pietentraining en Pepernotenfeest
– Het Estafettestokje met Danny Kruidenberg
– Grote Clubactie
– Duinloop 7 december
– Kort nieuws
Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Wie heeft fotomateriaal van 50 jaar AVC Strand- & Duinlopen?

DSC_040417 november 2014; Zoals iedereen  al eerder kon lezen, vieren de Strand & Duinlopen hun 50e seizoen! Het getal 50 werd in de loop van 12 oktober al terug gevonden in de opdruk van de tasjes waarin de prijzen werden overhandigd.
Dit  getal  ’50’  is en gaat het thema worden van de Strand & Duinlopen van het Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Strand en Jeugdcross centraal bij AVC Strand- & Duinloop

_MG_010416 november 2014; Op zondag 7 december zal de tweede wedstrijd van dit 50e seizoen van de Strand- & Duinlopen van start gaan. De jeugd tot en met 16 jaar kan de krachten peilen op de cross in de duinen bij de afstand van 4,0 km. De allerjongsten kunnen deelnemen aan de 2,3 km en voor de langere afstanden is er een 10,5 km en 15,0 km die behalve het duin ook het strand meepakt en vormt daarmee een prima voorbereiding voor De Halve van Egmond. Vanwege het vijftigjarig bestaan zal het getal 50 ook een prominente plaats gaan innemen bij deze editie. Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Organisatie jeugdcross vraagt helpende handen

12 november 2014; Op zaterdag 10 januari is AV Castricum de gastheer voor zo’n 500 tot 600 jeugdatleten. Op Camping Bakkum staat dan namelijk de tweede wedstrijd van de crosscompetitie op het programma. De wedstrijden DSC_0410beginnen die dag om 11.30 uur en zijn om 15.15 uur afgelopen. Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn weer de nodige helpende handen nodig. Het gaat daarbij om zaken als het uitdelen van de startnummers, het helpen bij de finish, het helpen bij het in goede banen leiden van het parkeren, het voor- en achter de lopers fietsen, het helpen bij de verzorging van de catering enz. enz.

Wil jij ook assisteren bij deze altijd gezellige wedstrijd, waar maar liefst bijna vijftig van onze eigen AVC pupillen aan mee doen en een tiental junioren, meld je dan aan via wedstrijdorganisatie@avcastricum.nl. Met elkaar kunnen we er dan weer een mooi en geslaagd evenement van maken!

De wedstrijdorganisatie

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld