Bob van der Ham verpulvert PR

Bob van der HamBij AV Castricum trainen regelmatig TDR atleten. Hierbij een verslag van een wedstrijd in Oordegem die op 23 mei 2015 plaatsvond.
De outdoor meeting van IFAM in Oordegem is voor TDR vaste prik. Ook dit jaar was er weer een grote TDR-afvaardiging afgezakt naar België om te strijden met en tegen de vele nationaliteiten voor mooie klasseringen en vooral snelle tijden. Bob van der Ham (zie foto) was de uitblinker van de dag. Hij pakte niet alleen de winst op de 800 meter, maar dook ook voor het eerst in zijn leven onder de 1:47 met 1:46.86. Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor Bob van der Ham verpulvert PR

Juniorenbestuur “Fast Finish” is een feit!

juniorenbestuurOp woensdag 20 mei is er een heus AVC Juniorenbestuur opgericht. Zeven enthousiaste en betrokken junioren hebben zitting hierin genomen, en zij gaan zelfstandig activiteiten organiseren binnen de club. Binnenkort zal dit Juniorenbestuur zich nader aan u voorstellen.

Deze zeven junioren vormen samen een zogeheten ‘whoZnext-team’. WhoZnext is gericht op jongeren tot 18 jaar, die samen met anderen regelende taken in de sport willen uitvoeren, begeleid door een volwassen coach vanuit de vereniging. De insteek is dat jongeren zoveel mogelijk zelf doen. Dit is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Voor meer informatie over whoZnext, klik hier.

AV Castricum is uiteraard erg blij met dit initiatief, en wenst de ‘bestuurders van de toekomst’ heel veel succes!

juniorenbestuur2

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor Juniorenbestuur “Fast Finish” is een feit!

Uitstekende prestaties van de masters Dekker en Dekker

Tijdens de eerste competitiewedstrijd van afgelopen zondag bij GAC in Hilversum heeft Rob Dekker het Nederlands record hoogspringen categorie M65+ verbeterd van 1,45 m naar 1,47 m. Het oude record stond ook op zijn naam. Met de speer kwam hij tot 30,29 meter.

Ook Jack Dekker, eveneens  65+, was goed in vorm. De kogel stootte hij 11,62 ver, met de discus kwam hij tot 39,96 meter.

hoogspringen-robDit waren de enige deelnemers van AV Castricum. Blessures en andere ongemakken verhinderden dat er een complete ploeg aan de start verscheen.

Rob Dekker in actie op een archieffoto.

 

 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor Uitstekende prestaties van de masters Dekker en Dekker

Pupillennieuws

– Het Estafettestokje, met Sepp Schulte
– Communicatie pupillen
– Hulpouders gevraagd
– Kort nieuws

Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor Pupillennieuws

Van het bestuur – ‘Die blessure heeft ook een voordeel’

Iain TaylorElke maand beschrijft iemand uit het bestuur wat hem of haar bezighoudt. Iain Taylor is de nieuwe penningmeester van AVC en hij heeft de touwtjes stevig in handen.

Na een half jaar penningmeesterschap maak ik graag de balans op. Laat ik beginnen om te zeggen dat de vereniging financieel gezien gezond is. In de eerste maanden heb ik me goed kunnen inwerken en het nodige achterstallig onderhoud gepleegd, met als doel het financieel jaarverslag voor 2014 te maken. Recent heb ik het jaarverslag gepresenteerd tijdens de algemene ledenvergadering….jammer dat Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor Van het bestuur – ‘Die blessure heeft ook een voordeel’

AV Castricum werkt mee aan “Irun2bfit” project

GetImageHet Clusius college heeft vanaf begin maart met het alle leerlingen van het 2e leerjaar meegedaan met het project “Irun2bfit”. Het project is geïnitieerd door Gerard Nijboer. Dit is een project waarbij de vakken biologie, lichamelijke opvoeding en de mentoren gezamenlijk trachten de leefstijl en fitheid van de kinderen en de docenten op een positieve manier te beïnvloeden.

Op vrijdag 24 april hebben ruim 260 leerlingen meegedaan aan een test loop van 5 km over het terrein van Dijk & Duin. Cor Veldhoven heeft met alle medewerking van Dijk Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor AV Castricum werkt mee aan “Irun2bfit” project