Uitnodiging : Algemene ledenvergadering Atletiek Vereniging Castricum

Op maandag 20 april 2015 vindt de Algemene LAVClogoedenvergadering plaats.

Het bestuur nodigt alle leden, trainers, ouders van pupillen & junioren van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Algemene ledenvergadering
Datum: maandag 20 april 2015
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: clubhuis van AV Castricum aan de Zeeweg. Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Trainers doen inspiratie op tijdens Dag Van De Atletiek

dag van de atletiek1Zaterdagochtend, half 8. Vier trainers van AV Castricum verzamelen zich op de Brink in Castricum om naar ‘De Dag Van De Atletiek’ te gaan. Deze werd gehouden op Papendal, het hart van de Nederlandse topsport.

Eenmaal aangekomen worden we verwelkomd met koffie. De koopjesmarkt was net geopend, en trainer Kees slaat meteen zijn slag. Er zijn 10 nieuwe foam speertjes gekocht Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Vrijwilligersdag ter ere van de 50e editie Strand & Duinloop

Oude Knegt-2Vrijwilligers die zich afgelopen seizoen hadden in gezet bij de lopen, alsook bij de baanwedstrijden, werden zaterdag 21 maart bedankt met een actief programma.De regen was  eind van de ochtend weggetrokken, af en toe verscheen een mager zonnetje en de wind blies vrolijk mee. Het geluk was aan onze zijde vandaag.

Met ongeveer 35 deelnemers werd de middag begonnen bij AVC met een kop koffie en een Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Vrijwilliger van de maand – ‘Ik heb altijd gezegd: als ik met pensioen ga, wil ik een papagaai’

JeanWie zijn al die mensen die ervoor zorgen dat alles reilt en zeilt binnen AVC? Elke maand vragen we een vrijwilliger het hemd van ‘t lijf. Jean Brakenhoff (66) is trainer bij AVC. Hij woont met zijn vrouw Gerda in Castricum en is vader van vier kinderen en opa van zeven kleinkinderen.

Je hebt het druk. Halve dagen werken, trainer bij AVC, een eigen moestuin. Heb je nog tijd voor je pensioen? ‘Ik heb zoveel plezier in mijn werk dat ik het graag doe en mijn baas wil me nog niet kwijt. Ik ben werkvoorbereider bij Klaassen Dak en Gevelbekledingen in Beverwijk. Dat ik trainer ben Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Column Dick Onrust – ‘Dat wordt niks met die man’

Dick OnrustDick Onrust (89) is al 46 jaar lid van AVC en houdt ons op de hoogte van het wel en wee van zijn leven en de Blijf Fitgroep.

Opgegroeid in Amsterdam streken wij met onze 3 meiden in januari 1969 neer in Castricum. Wij hadden een huis gekocht in ‘de Oostelijke uitbreiding’, zo dat destijds werd genoemd, in een straatje met zeven huizen, een rijtje van drie en een van vier. In het middelste van drie kozen wij domicilie. Mogelijk brengen moeders, of vaders van tegenwoordig, hun kinderen naar school aan de overkant.

Wij en onze buren waren de eerste bewoners van Het Korte Land. Er werd wederzijds kennis gemaakt. Als wij boven voor het raam stonden, konden wij met gemak het autoverkeer op de Provinciale Weg zien rijden. Het heeft nog jaren geduurd alvorens verder werd gebouwd.

Op een dag kreeg ik het idee mijn buurmannen te vragen of zij ervoor voelden om op zaterdagochtend een wandeling te maken door bos en duinen van onze nieuwe Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Van het bestuur – ‘Genieten in de stromende regen’

Ronald SchramElke maand beschrijft iemand uit het bestuur wat hem of haar bezighoudt. Ronald Schram van de jeugdcommissie heeft een boodschap voor alle ouders.
Tja, dit stukje had eigenlijk vorige maand moeten verschijnen, maar ik was te laat aan de start verschenen. Nooit verstandig in de atletiek. Maar goed, bij deze dan. De laatste keer dat ik schreef, had ik het al over haar. En nu zie ik haar weer op televisie, en weer wint ze met overmacht haar sprint. En wat is er fantastisch gelopen de laatste maanden bij AVC, Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld