Junioren CD competitie in Warmenhuizen

2016-jun-25 Warmenhuizen A.V. Nova-11Zaterdag 25 juni was het voor de CD junioren de laatste wedstrijd van een reeks van drie competitiewedstrijden. Drie AVC ploegen, namelijk twee meisjesteams junioren D (Bernou, Pipp, Mathilde, Isabeau, Loes, Lynn, Norah, en Veerle) en één jongens  junioren D team (Edgar, Fedor, Niels, Menno en Ruben) streden in Warmenhuizen tegen de andere Noord-Hollandse teams. Als individuele atleten had AVC Sophie (meisje junior C) en Lucas (jongen junior C) aan de start. Met prima weer en veel gezelligheid kunnen we spreken van een geslaagde wedstrijd met veel persoonlijke records!

Bij meisjes gingen alle wissels goed. De jongens wisselden buiten de zone, en zij kregen Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor Junioren CD competitie in Warmenhuizen

AVC pupillen aan de start van Tata Steel Run

foto (2)Op zondag 26 juni 2016 klonk om 10.15 uur het startschot voor de 35e editie van de Tata Steel Run in Heemskerk. In de eerste sessie, kinderen t/m 8 jaar, op de 1.300 meter liep Justin (op de foto, en nog maar nét lid van AVC). Hij liep heel goed, dus dat belooft wat voor het vervolg!

Om 10.45 uur was de start voor de 2e sessie van de 1.300 meter voor de kinderen van 9 t/m 12 jaar.  Bij deze run deden Iris, Jasmijn, Thomas, Rens, Bente, Anna en Manja in eigen dorp mee. Ze gingen allen goed van start, en konden het goed volhouden. Onder aanmoediging van ouders, opa’s en oma’s en trainer Kees kwamen ze allemaal moe en zeer Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor AVC pupillen aan de start van Tata Steel Run

Gevonden voorwerpen

SAM_3533Met een zekere regelmaat laten gebruikers en bezoekers van De Duinloper spullen achter in het clubhuis of op de baan. Het aantal gevonden voorwerpen heeft inmiddels dan ook weer een flinke omvang bereikt.

Vanaf heden, tot en met vrijdag 8 juli zullen de gevonden voorwerpen in de kantine worden gezet. Wie dus wat mist en nog niet (goed) heeft gekeken kan tot die datum nog eens nagaan of zijn of haar verloren gewaande trainingsjack, shirtje of wat dan ook misschien toch nog gevonden is. Daarna worden de dan nog resterende spullen afgevoerd en zo mogelijk aan een goed doel beschikbaar gesteld.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor Gevonden voorwerpen

AVC Clubkat

IMG_1732Deze relaxte kat in AVC-clubkleuren vindt het blijkbaar zeer gezellig op en rondom onze
(k)atletiekbaan.

Zo komt hij regelmatig even een kijkje nemen bij de trainingen, loopt een stukje met onze atleten mee of laat zich knorrend van tevredenheid aaien en knuffelen….

Op de foto een onderonsje tussen Menno en de AVC Clubkat.

 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor AVC Clubkat

AVC atleten in actie bij NK Atletiek

NK atletiek logoIn het Olympisch stadion vond dit weekend het Nederlands Kampioenschap Atletiek plaats voor senioren.
Verschillende AVC atleten hadden zich gekwalificeerd om mee te doen. Op de 400 meter heeft Ryan Clarke zich in een tijd van 49.70 geplaatst voor de halve finale. In de halve finale behaalde hij de zesde plaats in een tijd van 50.12, dat was helaas niet snel genoeg voor een finale plaats.  
Ryan kwam ook in actie op de 800 meter: hij liep eerst dapper op kop maar kwam daarna tekort en werd zevende in een tijd van 1.58.80. Erg knap dat Ryan aan twee afstanden mee mocht doen, dat betekent dat hij op twee afstanden bij de top van Nederland hoort!
Bob van der Ham liep een tijd van 1.51.81 in de series waarmee hij zich kwalificeerde voor de finale. 
In de finale behaalde hij een zevende plaats met een tijd van 1.52.57.
Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor AVC atleten in actie bij NK Atletiek

Van het bestuur – ´De energie die je krijgt van vrijwilligerswerk´

Paula VrolijkElke maand beschrijft iemand uit het bestuur wat hem of haar bezighoudt. Bestuurslid Paula Vrolijk-de Vries praat ons bij over het jubileum van de Blijf Fit groep, het juniorenkamp, vrijwilligers gezocht voor organisatie van baanwedstrijden en het nieuwe AVC filmpje. 

Leden van AVC vragen me wel eens hoe ik er tijd voor heb om vrijwilligerswerk voor de vereniging te doen naast een full-time baan, een gezin en drie keer in de week trainen.
Het vrijwilligerswerk als bestuurslid en de communicatietaken die ik verricht voor de AVC website en Facebook/Twitter geven mij energie; omdat ik met leuke mensen samenwerk en gezamenlijk zorgen we voor een positieve uitstraling van onze vereniging. Onlangs kregen we van twee nieuwe leden complimenten; ze kiezen voor onze club omdat ze de site er zo leuk uit vinden zien, een mooie blijk van waardering. 

Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor Van het bestuur – ´De energie die je krijgt van vrijwilligerswerk´

De toverwoorden van het CD juniorenkamp – ‘gezelligheid en chillen’

IMG_1207Vierentwintig CD junioren en vier begeleiders gingen zaterdagmiddag 11 juni tenten opzetten om een nacht te kamperen op het AVC terrein. Zodra de tenten ingericht waren, was het tijd voor de eerste activiteit: een fietstocht richting Uitgeest om met z’n allen te kanoën. Het was prachtig weer en windstil. Het werd een hele gezellige middag en de junioren hadden heel veel pret.

Bij terugkomst stond er bij het clubhuis een kom heerlijke tomatensoep klaar, aangeboden Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor De toverwoorden van het CD juniorenkamp – ‘gezelligheid en chillen’

Pupillennieuws


– Het Estafettestokje, met dit keer Floor Sannes
– Pupillen in vorm in Hoofddorp
– Pupillenkamp

– Kort nieuws

Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor Pupillennieuws