Paastraining: paashazen of pupillen?

DSC_181420 april 2014; Rondom de atletiekbaan van AVC werden op zaterdagochtend 19 april, tijdens de pupillentraining, opvallend veel hazen gesignaleerd. Bij nadere inspectie bleek het te gaan om paashazen!

In het kader van het spel ‘Hazen jagen’ mochten de pupillen van AVC een haarband met hazenoren op. Deze zogenaamde ‘hazen’ werden in het bos gevangen door de ‘jager’. Ook de jagers bleken Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Nieuws vanuit het bestuur: twee mooie donaties

Rabobank logo19 april 2014; De verbouwing van de kantine gaat, mede door de zachte winter, volgens schema en de planning is dat we half mei weer volledig gebruik van alle voorzieningen kunnen maken. De officiële opening is gepland op zaterdag 21 juni.

Nieuwe penningmeester
Sander Haasbroek gaat stoppen met zijn werkzaamheden als penningmeester (dat deed hij in een duofunctie met Jeroen van der Voort). Ester van Ouwerkerk heeft zich nu bereid verklaard om Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Van het Bestuur: een marathon om nooit te vergeten

Jeroen van der Voort19 april 2014; Elke maand beschrijft iemand uit het bestuur wat hem of haar bezighoudt. Penningmeester Jeroen van der Voort heeft voor het eerst in zijn leven een marathon gelopen.

Ieder half jaar maken wij in de bestuursvergadering een indeling voor de komende maanden wie het maandelijkse stukje voor de nieuwsbrief schrijft. In de bestuursvergadering van oktober 2013 hadden wij vastgesteld dat ik Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Duinloper van de maand

Foto Frank Stam19 april 2014;  AV Castricum telt ruim 400 leden. Elke maand leggen we één van deze hardloopfanaten pittige stellingen en vragen voor. Frank Stam (48) woont in Uitgeest met zijn vrouw Eleonoor en dochters Deborah en Ymke. Hij is internist in het Medisch Centrum Alkmaar.

Wat is jouw grootste hardloopblunder?
‘Ik ben een keer bij een parkloop in Edam verdwaald, waardoor ik de koploper vlak voor de finish tegemoet kwam lopen. Ik ben vervolgens achter hem aan gelopen om als tweede te finishen. Heb vervolgens Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Pupillennieuws

16 april 2014;
- enthousiaste pupillen tijdens eerste competitiewedstrijd bij AV Suomi
- het estafettestokje is gegeven aan Manja Kuijs
- pupillen AVC te gast bij onderlinge wedstrijd DEM
- kort nieuws Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Reiniging atletiekbaan

16 april 2014; Met een speciaal hiervoor ontwikkelde machine gaat de firma Oranjewoud, in opdracht van AV Castricum, vanaf maandag 28 april beginnen met de reiniging van de atletiekbaan op sportpark De Duinloper.

Deze grote onderhoudsbeurt vindt ieder jaar plaats tijdens de voorjaarsvakantie en is van groot belang om de kunststofbaan in goede conditie te houden. Door de speciale schoonmaaktechniek wordt de vervuiling van de baan verwijderd en wordt ook voorkomen dat er gladheid ontstaat.

Zoals het er nu naar uitziet duren de werkzaamheden tot en met woensdag 30 april. Die dagen is de baan overdag niet beschikbaar voor gebruik.

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld