A2 pupillen sluiten pupillentijd feestelijk af

29-10-2014; Op dinsdagavond 28 oktober hadden de A2 pupillen hun laatste pupillentraining. Per 1 november zijn ze D1 junior. Dat werd gevierd met een etentje, verzorgd door de Jeugdcommissie van AV Castricum.
Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Ria Stam 2e vrouw op de TCS Amsterdam Marathon in cat. V60

29-10-2014; Ria Stam heeft een geweldige prestatie geleverd tijdens de TCS Amsterdam Marathon. De atlete van A.V. Castricum heeft een zeer mooie vlakke race gelopen met een fraaie bruto tijd van 3.45.53. Hiermee was Ria 2e in haar leeftijdscategorie. Halverwege was haar tijd 1.51.59.

Op de foto is Ria te zien tijdens een andere loop. Ria Stam

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Geslaagde Le Champion ATB toertocht

DSCF745427 oktober 2014; Zondag 26 oktober was het een drukte van belang op het AVC terrein. Een kleine 300 ATB’ers kwamen zich tussen 8 en 10 melden voor een toertocht. De tocht ging via de Zeeweg gemakkelijk over een steeds breder wordend strand richting Bergen. Gelukkig was het mooi weer. Na het keerpunt werd het zwaarder en was het vooral zweten geblazen tegen een stevige wind in.

De bar en keuken draaiden gesmeerd, met dank aan de zeven vrijwilligers (vooral uit de woensdaggroep van Ari). Om 12 uur was dit fietsfestijn weer voorbij en kon de organisatie de boel afbreken en opruimen. Het is zeker voor herhaling vatbaar, dus wie weet tot volgend jaar!

DSCF7459DSCF7456

 

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Verdrietig bericht

21 oktober 2014; Helaas bereikte ons het bericht dat afgelopen zondag Wim Boske overleden is. Hij is tijdens het hardlopen onwel geworden en helaas mocht reanimatie niet meer baten.
De uitvaartdienst is zaterdag 25 oktober, zie de rouwkaart. Het bestuur van AV Castricum wenst de familie van Wim veel sterkte toe om dit plotselinge verlies te verwerken.

Rouwkaart Wim Boske

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Clubrecords 2014

19 oktober 2014; In 2014 zijn er weer een flink aantal clubrecords gevestigd. Hier lees je deze 19 nieuwe clubrecords, deze zijn op chronologische volgorde weergegeven. Alle clubrecords zijn evenals de baanrecords op de website van AVC terug te vinden. Mochten er onverhoopt clubrecords ontbreken of onjuist vermeld staan, dan kan dit aan de clubrecordcommissie vermeld worden via een e-mail.

Dirk Klanker, Hessel Posthuma en Frank Stam
De clubrecordcommissie

Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Van het bestuur – ‘Eerst even die bal slaan, meneer’

Joop Beentjes15 oktober 2014; Elke maand beschrijft iemand uit het bestuur wat hem of haar bezighoudt. Zelfs op de golfbaan, in het heetst van de strijd, is voorzitter Joop Beentjes toch met AVC bezig.

Op een mooie zondagmiddag ben ik met een aantal vrienden aan het golfen. Een sport die ik ook erg graag beoefen. Misschien wel omdat het lopen wat minder hard gaat dan ik zou willen. De tijden dat ik de kilometer in vier minuten loop op een halve marathon zijn allang voorbij. Dan zoek je wellicht Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld