Eerste competitiewedstrijd CD-junioren

competitie 18 april, meiden junioren DOp zaterdag 18 april is de eerste CD-junioren competitie van start gegaan. Het was een lastige klus om de teams rond te krijgen, was Tobias Vrolijk ziek, en helaas kwamen sommige atleten niet opdagen. We hebben daarom het vriendelijke doch dringende verzoek als je op het laatste moment toch verhinderd bent, meld dit dan bij de trainer die op deze dag aanwezig is bij de competitie!

Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Zon, wind, water en de Afsluitdijk

ZaterdagAfsluitdijkloop 1 18 april , na een stevige voorbereiding is het dan zover we gaan de Afsluitdijk trotseren. Op de bucket list van Peter Hollenberg stond nog het lopen van de Afsluitdijk. En ja, alleen is maar alleen, dus binnen de loopgroep (van Ari Smit en Jean Brakenhoff) hier en daar eens geïnformeerd of er meer lopers waren die hier wat voor voelden. Met het enthousiasme van Peter waren er al snel een man/vrouw of vijftien die dit ook wel wat leek. Om genoeg kilometers in de benen te krijgen hebben we de zaterdagochtend gebruikt om de lange afstanden te lopen.
Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Vrijwilliger van de maand Martin Laman – ‘Mart Smeets heeft een goede brom in zijn stem’

bosloop07012007 (1)Wie zijn al die mensen die ervoor zorgen dat alles reilt en zeilt binnen de vereniging?  Microfonist Martin Laman (72) was de afgelopen 12 jaar ‘de stem van AVC’, nu geeft hij het stokje door. Hij is gepensioneerd gemeente-ambtenaar en woont met zijn vrouw Lida in Egmond-Binnen en heeft een zoon, een dochter en twee kleinkinderen.

Een microfonist moet een goede stem hebben. Naar wie luistert u zelf graag?
‘Mart Smeets. Hij heeft een mooie sonore stem met een goede brom erin. En zijn stemgeluid heeft iets autoritairs, wat nodig is als commentator. En ik luister graag naar Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Start to run groep loopt 3 kilometer

Op zondag 19 april liepen 27 deelnemers die op 7 maart gestart zijn bij de Start to run groep, een afsluitende testloop van maar liefst 3 kilometer!  Deze deelnemers hebben de test succesvol volbracht. Na de Start to run groep kunnen ze aansluiten bij een van de andere loopgroepen bij AV Castricum, keuze genoeg, voor zowel beginnende als gevorderde lopers! Lees meer over deze Start to run groep.

Afsluiting Start to Run

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Uitnodiging : Algemene ledenvergadering Atletiek Vereniging Castricum

Op maandag 20 april 2015 vindt de Algemene LAVClogoedenvergadering plaats.

Het bestuur nodigt alle leden, trainers, ouders van pupillen & junioren van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Algemene ledenvergadering
Datum: maandag 20 april 2015
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: clubhuis van AV Castricum aan de Zeeweg. Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Van het bestuur – ‘Onze vereniging heeft een grote groep vrijwilligers en die zijn ons GOUD waard’.

Ellie SchreuderElke maand beschrijft iemand uit het bestuur wat hem of haar bezighoudt. Na een behoorlijk lange periode weer eens een voorwoord Ellie Schreuder. Het is niet alleen lang geleden dat ik een stukje voor de nieuwsbrief heb geschreven, maar tot twee weken geleden was het ook al een tijd geleden dat ik een training bij AVC heb bijgewoond. In mijn tweeënhalf, bijna drie maanden afwezigheid, kan er veel gebeuren. Bijvoorbeeld, nieuwe/andere trainers of een verschuiving van trainers.

Trainingen dinsdag en donderdagavond
Zoals u wellicht wel weet is Wim Noom gestopt met training geven op de dinsdag en donderdagavond. Nu is Wim niet helemaal van het AVC toneel verdwenen want hij geeft Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld