Nieuwe crosswedstrijd op 26 maart: Parnassia Groep cross

 

 

Op zondag 26 maart 2017 organiseert AV Castricum samen met de Parnassia Groep een cross. Het parcours van deze nieuwe cross zal over het terrein van Dijk en Duin gaan, met start en finish op de atletiekbaan. 
De afstanden die je kunt lopen zijn 2,5 / 4 / 8 km. Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe crosswedstrijd op 26 maart: Parnassia Groep cross

Prachtige prestaties van AVCleden bij de NK Junioren in Apeldoorn

NK-indoor junioren

In het weekend van 18 en 19 februari 2017 vond het NK indoor voor junioren plaats in Omnisport te Apeldoorn, waar de enige overdekte atletiekrondbaan van Nederland ligt. De scherpe en schuine bochten van deze 200m-baan vereisen extra technische vaardigheden, waarop in de afgelopen maanden door de TDR-jeugd equipe van trainer Eugene van Kruchten specifiek is getraind.
Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Prachtige prestaties van AVCleden bij de NK Junioren in Apeldoorn

TDR Running Veilingdiner

UITNODIGING van Team Distance Runners

Al meer dan 15 jaar zet Stichting Team Distance Runners zich in om talentvolle atleten te begeleiden naar de (inter)nationale top. Dit doen we door talenten bij elkaar te brengen en een leerrijke omgeving voor hen te creëren. Onze filosofie is gebaseerd op “passie”, “perfectie” en de drang om te “presteren”. Alles begint met passie. Zonder de passie van de atleten, trainers, vrijwilligers en sponsoren zullen wij nooit op het punt komen om boven onszelf uit te stijgen. Als team leren wij van elkaar. We maken elkaar dagelijks sterker en hopen dit nog lang te kunnen doen. Daarom nodigen wij u graag uit voor het veilingdiner! 
Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor TDR Running Veilingdiner

Vergadering van de Vrienden van AVC

De vrienden van AVC hebben een uitnodiging ontvangen voor de jaarlijkse vergadering.
 

Iain Taylor, penningmeester van AVC zal tijdens de vergadering toelichten hoeveel geld er door de Vrienden is ingezameld en we zullen laten zien wat er is aangeschaft
n.a.v. de eerste vergadering in oktober 2015. En nog belangrijker, we gaan weer
kiezen wat we gaan doen met het geld dat we nu in kas hebben.  Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Vergadering van de Vrienden van AVC

UITNODIGING: Vrijwilligersbijeenkomst op 4 maart

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierbij willen we iedereen die het afgelopen jaar vrijwilligerswerk voor AVC heeft gedaan, uitnodigen voor een gezellige bijeenkomst op zaterdagmiddag 4 maart in ons clubhuis.

Uitgenodigd zijn alle vrijwilligers (met hun partner): dat varieert van trainers, assistent-trainers, hulp-ouders, juryleden, barmedewerkers, vrijwilligers van de Strand- en Duinloop, ledenadministratie, jeugdcommissie, clubhuisverhuur, EHBO etc.

Aanmelding graag uiterlijk voor 1 maart via dit formulier.


Tot ziens op zaterdagmiddag 4 maart!

Het bestuur van AVC
Joop Beentjes, Raquel Pereira, Ronald Schram, Iain Taylor en Paula Vrolijk

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor UITNODIGING: Vrijwilligersbijeenkomst op 4 maart

Sportieve groeten uit Zweden van René Westra

René Westra stuurde ons dit bericht vanuit Zweden!

Beste AVC-ers,

In 2012 ben ik vertrokken uit Castricum en heb ik afscheid genomen van AVC, waar ik van 1990 tot 2012 met veel plezier lid van ben geweest. Het lijkt me aardig om jullie te vertellen hoe het me verder is vergaan.

Toen wij ons huis in Castricum hadden verkocht, besloten mijn vrouw en ik voor het avontuur te gaan. We zegden onze baan op, ik startte een bedrijf en we emigreerden naar Zweden.

Heerlijk, ruimte, natuur, wat wil je nog meer?
Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Sportieve groeten uit Zweden van René Westra

Voorbeschouwing NK-Indoor junioren

In het weekend van 18-19 februari 2017 vinden in Apeldoorn de Nederlandse Indoor Atletiek Kampioenschappen voor Junioren plaats in de fraaie Omnisport hal te Apeldoorn.  

Aan dit kampioenschap doen maar liefst 14 AV Castricum atleten mee, die trainen in de TDR-Jeugdgroep van coach Eugene van Kruchten. In de eerdere indoorwedstrijden deze winter hebben deze atleten laten zien dat de vorm Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing NK-Indoor junioren

Druk weekend voor de TDR Jeugdatleten

Afgelopen weekend kwamen jeugdatleten van Team Distance Runners (TDR) op diverse locaties in actie. Op zaterdag 11 februari 2017 liepen een aantal atleten de IFAM Indoorwedstrijd in Gent. Zaterdag en zondag kwamen er twee atleten in actie op het NK Indoor Senioren in Apeldoorn en in Schoorl liepen twee atleten de NK 10km. Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Druk weekend voor de TDR Jeugdatleten