Na regen komt zonneschijn

Regenboog119 augustus 2014; De koudste augustus van de eeuw tot nu toe….  En daar is weer zo’n enorme plensbui op dinsdagavond 19 augustus.

Het pad naar het clubhuis staat Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Van het bestuur

Ronald Schram17 augustus 2014; Zürich en de jeugdatletiek
Glimlachend verschijnt zij aan de start. Terwijl ik toch zou denken dat voor een dergelijke wedstrijd de druk enorm is. Normaal zie je strakke, afgetrainde gezichten in de camera kijken. Volgens mij niet een heel snelle start, maar na 50 meter lijken de turbomotoren aan te slaan.

Ik las in de krant dat zij door haar natuurlijke stijfheid beter in staat is om Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Vrijwilligers gevraagd tijdens wedstrijden op 24 augustus en op 6 september

17 augustus 2014; De jeugdwedstrijden bij AV Castricum zijn altijd erg leuk om mee te maken. Onze wedstrijdorganisatie doet er weer alles aan om alles perfect te organiseren maar heeft nog wat extra hulp nodig.

Wie kan en wil de wedstrijdorganisatie helpen tijdens de komende wedstrijden van AV Castricum? De wedstrijden op zondag 24 augustus en zaterdag 6 september Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Zondag 24 augustus jeugdwedstrijd bij AV Castricum

9 augustus 2014; Op zondag 24 augustus aanstaande staat bij AV Castricum de 1e Open Castricumse Pupillen- en Junioren CD wedstrijd op het programma.

Voor deze baanwedstrijd is voorinschrijving noodzakelijk. Deze voorinschrijving sluit op maandag 18 augustus a.s.
Alle verdere informatie zoals programma en chonoloog vind je hier.

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Beginnen met hardlopen? Start to Run!

start to run 12 augustus 2014; Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen en maak het mee tijdens de 6-weekse cursus Start to Run.

Zaterdag 6 september start op De Duinloper, Zeeweg 4 in Castricum bij Atletiek Vereniging Castricum een nieuwe cursus Start to Run. Na deze zes-weekse cursus kun je zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen. Believe it! Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Trainingsstage voor de halve van Egmond

Egmondstage18 juli 2014; Woensdag 3 september 2014 gaat bij AV Castricum weer de Egmondstage van start. Dit is een trainingsstage voor recreatieve lopers die zich onder deskundige begeleiding in groepsverband willen voorbereiden op de Halve van Egmond op 11 januari 2015.

De deelnemers worden begeleid door twee ervaren looptrainers; Ari Smit en Jean Brakenhoff.
Voor lopers die geen lid zijn van AV Castricum maar ongeveer 10 km aan één stuk kunnen lopen, is dit speciale Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld