Informatiebijeenkomst voor de ouders van junioren op 2 maart

2 maartOp maandagavond 2 maart heeft Jeugdcoördinator Inge Rol een presentatie verzorgd voor de ouders van de junioren. De opkomst was goed, en we zijn blij met de uitgewisselde tips waar we wat mee kunnen!

De PowerPoint presentatie kunt u hier nog eens nalezen: Informatiebijeenkomst voor ouders junioren 2 maart 2015

Ook is die avond een oproep gedaan om mee te werken om het reilen en zeilen bij AVC mogelijk te blijven maken. Immers; zonder vrijwilligers geen club. Er zijn een aantal concrete vacatures binnen de vereniging die ingevuld moeten worden.

 

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Informatiebijeenkomst voor ouders van pupillen

AVCvlagBeste ouders/verzorgers,

Op dinsdag 17 maart organiseren wij weer de halfjaarlijkse informatiebijeenkomst. Alles waar de pupillen mee te maken hebben zal onder het genot van een kopje koffie of thee besproken worden en er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Hiervoor nodigen we bij deze alle ouders van de AVC pupillen uit.
Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Pupillennieuws

- Verslag Valentijns-filmavond
- Pupillen trotseren prut en strobalen in Obdam
– Laatste nieuws: Drie ploegen en mooi aantal individuele atleten door naar finale cross 

– Het Estafettestokje; met deze maand Norma Gouweleeuw
– Kort nieuws

Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Vrijwilliger van de Maand Nicole Kroes – “Ik modder een beetje aan met hardlopen”

Nicole (681x1024)Wie zijn al die mensen die ervoor zorgen dat alles reilt en zeilt binnen AVC? Soms op de voorgrond, maar meestal achter de schermen. Elke maand vragen we een vrijwilliger het hemd van ‘t lijf. Nicole Kroes (32) verstuurt elke maand de nieuwsbrief van AVC. Ze woont samen met Sander (34) en zoon Guus (1).

Wat is je ambitie binnen AVC?
‘Iedereen aan de nieuwsbrief krijgen. AVC heeft bijna 500 leden en twintig procent daarvan staat nog niet ingeschreven. Door de nieuwsbrief te lezen leer je de Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Beginnen met hardlopen? Start to Run!

Foto start to run Energie
Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen en ma
ak het mee tijdens de 6-weekse cursus Start to Run. Zaterdag 7 maart start bij AV Castricum een nieuwe cursus Start to Run.

Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld

Junioren crosscompetitie 7 februari Obdam

Onder droge maar glibberige omstandigheden ging de cross in Obdam van start. Lucas (jongens junioren C) mocht als eerste en liep een mooie wedstrijd. Er was bij de start al een valpartij en gelukkig zat Lucas daar niet bij. Lucas liep erg degelijk en versnelde naar het einde toe. Hij liep twee grote rondes en drie kleine… Voor zijn directe tegenstander was het kennelijk iets te ingewikkeld en die dacht dat hij er na de tweede kleine ronde al was… Hij stopte maar Lucas liep sterk door. De laatste ronde kon Lucas nog versnellen en Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Reageren uitgeschakeld